SON DAKİKA

ZAFER BAYRAMININ 101 YILINDA BOLUSPOR'DAN ÖZEL FİYAT

Boluspor yönetimi bugün yaptığı açıklamada 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. Yılı nedeniyle bu hafta oynanacak olan Ankara Keçiörengücü karşılaşmasında Maraton Tribün, Kapalı Tribün ve Kale Arkası Tribün bilet fiyatları 10.1 ₺ olarak satışa çıkarıldığını duyurdu.

ZAFER BAYRAMININ 101 YILINDA BOLUSPOR'DAN ÖZEL FİYAT
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

"Yeni Zaferler İçin Omuz Omuza!" diyerek bu anlamlı gün için kulüpten yapılan açıklamada " Trendyol 1. Lig 4. Haftasında, 2 Eylül Cumartesi günü saat 19.15’de Atatürk Stadyumu’nda oynayacağımız Ankara Keçiörengücü karşılaşmasında Maraton Tribün, Kapalı Tribün ve Kale Arkası Tribün bilet fiyatları 10.1 ₺ olarak satışa sunulmuştur 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. Yılında, Yeni Zaferler İçin Omuz Omuza!" ifadelerine yer verildi.

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.