SON DAKİKA

BOLU BELEDİYESİ 7 YENİ PARK YAPIYOR

Bolu Belediyesi bu yıl şehre 7 yeni park daha kazandırıyor. 6 mahallede yapımına başlanılan parklar yılsonuna kadar tamamlanarak hizmete girecek. Böylelikle Başkan Özcan’ın Bolu’ya kazandırdığı toplam park sayısı 70 olacak.

BOLU BELEDİYESİ 7 YENİ PARK YAPIYOR
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Bolu Belediyesi, yeşil alanlara her yıl yenilerini ekliyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü, bu yıl inşasına başladığı 6 mahalledeki 7 yeni park için çalışmalarını sürdürüyor. Bolululara yeni yaşam alanı sağlayacak parklardan 2’si Sağlık Mahallesi’ne, diğerleri ise Kılıçarslan, Çıkınlar, İzzet Baysal, Dodurga mahallelerine kazandırılacak.

Özcan liderliğindeki 70. park

Yapımı yılsonuna kadar bitirilmesi planlanan parkların hizmete girmesiyle birlikte, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan liderliğinde sıfırdan Bolu’ya kazandırılan park sayısı 70 olacak. 5 buçuk yıllık Özcan döneminde ayrıca, 20’yi aşkın park da baştan aşağı revize edildi.

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.