SON DAKİKA

VEKİL AKGÜL'DEN BAKAN URALOĞLU'NA TEŞEKKÜR

MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül yaklaşık bir buçuk ayda yapılarak yeniden hizmete açılan Bolu Dağı Tüneli'nin açılması ile ilgili Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’na teşekkür etti.

VEKİL AKGÜL'DEN BAKAN URALOĞLU'NA TEŞEKKÜR
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Akgül yaptığı açıklamada “İki metropol arasında önemli bir geçiş güzergâhı olan Bolu Dağı Tüneli’mizin İstanbul-Ankara istikameti 25 Eylül Pazartesi günü trafiğe kapatılmıştı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yaklaşık bir ay gibi kısa bir sürede yapılan çalışmalar sonucunda bölgede meydana gelen heyelanların vatandaşlarımıza olumsuz etkilerini ortadan kaldırmak için yapılan çalışmalar tamamlanmış, Bolu Dağı Tüneli Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Abdulkadir Uraloğlu’nun da katılımıyla trafiğe açılmıştır. Bu yapılan çalışmalardan dolayı Sayın Bakanımıza teşekkür eder, Cumhur İttifakı’mızın her zaman vatandaşlarımızın huzuru ve güvenliği için projelerini gerçekleştirmeye devam edeceğini yüce Türk milletimize saygılarımızla arz ederiz” ifadelerini kullandı.

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.