SON DAKİKA

USTA SİYASETÇİ HERKESE TEK TEK TEŞEKKÜR ETTİ

AK Parti'den Bolu Belediye Başkan Aday Adayı olarak ilimizde ki tüm siyasi hesapların yeniden yapılmasına neden olan ve geçmiş 3 dönem Seben Belediye Başkanı olarak görev yaparak belediyecilikten gelen bir isim olan Süleyman Özbağ, sosyal medya hesabından bir teşekkür mesajı yayınladı. Gösterilen ilgiye teşekkür eden Özbağ, bu süreçte yanında olan tüm parti teşkilatlarına ve dostlarına tek tek teşekkür etti.

USTA SİYASETÇİ HERKESE TEK TEK TEŞEKKÜR ETTİ
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Tecrübeli siyasetçi ve belediyecilikte tecrübesini kanıtlamış isim olan Süleyman Özbağ, AK Parti'den Bolu Belediye Başkan Aday Adaylığı açıklama programı sonrası gösterilen ilgiye kayıtsız kalmayarak “TEŞEKKÜRLER BOLU!” başlığı ile bir teşekkür mesajı yayınladı.  

Ak parti'den Bolu Belediye Başkan Aday Adayı Süleyman Özbağ'ın yaptığı paylaşım şöyle: 

Verdiğimiz emaneti tekrar geri alarak Türkiye Yüzyılı yolunda Bolu olarak yeni bir destan yazmak için 22 yıldır birlikte yol yürümekten gurur duyduğum AK Partimizin kıymetli mensuplarının ve her şeyin en güzeline layık olan kıymetli Bolulu hemşehrilerimin desteği ile siyasi görüşü ne olursa olsun her Bolulunun başkanı olmak için ilk adımı attığım AK Parti Bolu Belediye Başkanı Aday Adaylığı müracaat toplantısına katılarak bana güç ve onur veren;
İl Başkanımız ve Merkez İlçe Başkanımıza,
İl ve İlçe Yürütme ve Yönetim Kurulu üyelerimize,
Kadın ve Gençlik Kollarımızın kıymetli Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyelerimize,
Değerli İlçe Başkanlarımız ve Yönetim Kurulu Üyelerimize,
Belediye Başkanlarımız ve Belediye Meclis Üyelerimize,
İl Genel Meclisi Başkanımız ve Üyelerimize,
Belde Başkanlarımız ve Yönetim Kurulu Üyelerimize,
Önceki dönem İl-İlçe-Belde Başkanlarım ve Belediye Başkanlarımıza,
Teşkilatımızın uç beyleri mahalle-köy başkanlarımız ve Yönetimlerimize,
STK Başkanlarımıza, 
Kıymetli Muhtarlarımıza,
Değerli basın mensuplarımıza,
Bolulu aziz hemşehrilerime,
Bir Belediye Başkanının, bir şehrin kaderine nasıl etki ettiğini 1994 yılında Liderimiz ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan öğrenen ve bu yolda 22 yıldır durmadan ilerleyen bir teşkilatın, kalbi Bolu’ya hizmet aşkı için çarpan AK Gönüllü neferleriyle Bolu’nun sorumluluğunu taşımak arzusuyla atmış olduğum ilk adımımda yanımda olup beni yalnız bırakmayan tüm dostlarıma en kalbi şükran ve teşekkürlerimi sunuyorum.
Allah hakkımızda hayırlısını versin. Biz sefere talibiz. Zafer, mutlak hüküm sahibi yüce Allah’ındır
SÜLEYMAN ÖZBAĞ
AK PARTİ BOLU BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI
 

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.