SON DAKİKA

TUGAY HOCANIN YÜZÜ GÜLMEYE BAŞLADI

Trendyol 1. Ligde ki ekibimiz Boluspor yeni sezon 3. etap kamp dönemini geçirirken kırmızı beyazlı ekibin teknik patronu Tugay Altay'ın yüzü gülmeye başladı.

TUGAY HOCANIN YÜZÜ GÜLMEYE BAŞLADI
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Ekonomik sorunlar, verilmeyen destekler, tutulmayan sözler nedeniyle sıkıntılı günler geçiren Boluspor, sadece bazı esnafın ve iş insanların verdiği destekle ayakta kalmaya devam ediyor. Transferin ilk döneminde istediği imzaları atamayan kırmızı beyazlılar geçtiğimiz hafta 5 yeni oyuncuyu kadrosuna katarken, teknik direktör Turgay Altay'ın da takıma katılan bu oyuncularla bir daha neşesi yerine geldi. Transfer komitesi ile sıkı bir çalışma içinde olan Altay'ın raporu doğrultusunda kadrosunu güçlendirmeye çalışan Boluspor'un bu süreçte oynayacağı 2-3 hazırlık maçı takımın son durumunu ortaya koyacak.

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.