SON DAKİKA

"ÖZEL İZ AKADEMİ" 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ DOYASIYA KUTLADI

Aralık 2020'de hizmete açılan ve açıldığı günden bu yana Özel Eğitim'de önemli fark yaratan Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi 24 Kasım Öğretmenler gününü doyasıya kutladı.

A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi  Bolu Gazelle Resort Otel'de düzenlenen ve Cumhuriyetin 100'üncü yılına denk gelen 24 Kasım Öğretmenler günü yemeğinde bir araya geldi. Organizasyona İz Akademi'nin kurucusu ve müdürü Harun Ceyhan  ev sahipliği yaparken yaptığı konuşmada ''Ne kadar büyük bir aile olduğumuzu bir kez daha gördüm, iyi ki aramızdasınız ve bir aradayız, öğretmenler gününüzü kutluyorum. Her gün büyüyen bir ekip ile özel eğitimde farklar yaratmaya, farklı olmaya, yüreklere dokunmaya, herşeyden önemlisi 'İz bırakmaya' devam edeceğiz'' dedi.  

Öğretmenlerin canlı performanslarıyla renklenen kutlamada, yöneticiler,  öğretmenler ve kurum personeli birlikte “Öğretmenler Günü” pastası kestiler. 

Gece de “İz Akademi Ailesi” doyasıya eğlendi.  

Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar
YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.