SON DAKİKA

ÖZEL EĞİTİM UYGULAMA OKULUNDAN MUHTEŞEM PROGRAM

Bolu’da 3 Aralık Dünya Engelliler Günü düzenlenen etkinlikle kutlandı. Renkli görüntülere sahne olan program katılımcılara keyifli anlar yaşattı.

ÖZEL EĞİTİM UYGULAMA OKULUNDAN MUHTEŞEM PROGRAM
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Emine Mehmet Baysal Uygulama Okulu öğretmen ve öğrencileri tarafından düzenlenen İl Programı Bolu Bilim ve Sanat Merkezinde gerçekleşti. Programa Bolu Vali Yardımcısı Fatih Damatlar ilimiz protokolü, özel öğrenciler, aileleri ve okul müdürleri katıldı. 

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program okul müdürü Murat Bulut’un konuşması ile devam etti. Programda okul öğrencilerinin öğretmenleri ile birlikte hazırladığı Heykel ve Tavşan gösterisi, Mehmet Akif Ersoy İlkokulu öğrencilerinin hazırladığı işaret dili gösterisi ile devam etti.      

Rafadan Tayfa, Bayrak ve Atatürk gösterilerinin ardından özel öğrencilerin hazırladığı “Komedi dans gösterisi ve “Birlikte Aşalım Engelleri” klibi yine büyük alkış aldı. 

Programın son bölümünde hem okul öğretmenlerinin hem de özel öğrencilerin birlikte sahnede gösterime sundukları “Ritim gösterisi” salonu adeta coşturdu. Programı izleyen konukların da katılımı ile ritim gösterileri büyük beğeni alırken, 03 Aralık Dünya Engelliler Günü doyasıya kutlandı.   

Programın sonunda Bolu Vali Yardımcısı Fatih Damatlar sunulan gösteriler ve kutlamayı gerçekleştiren Emine Mehmet Baysal Uygulama Okulu öğretmen ve öğrencilerini tebrik etti. 

Hazırlanan ve sunulan program fotoğraf çekimi ile son buldu.

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.