SON DAKİKA

NEET BATI KARADENİZ BÖLGESİ ÇALIŞTAYI TAMAMLANDI

Karadeniz bölgesindeki NEET’lerle Yerel Gençlik Politikaları Diyaloğu projesinde 3 gün süren Batı Karadeniz Bölgesi Çalıştayı tamamlandı.

NEET BATI KARADENİZ BÖLGESİ ÇALIŞTAYI TAMAMLANDI
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Karpalas Otel'de gerçekleştirilen çalıştaya, 15-29 yaş arası istihdamda, eğitimde veya öğretimde olmayan (NEET) 20 genç katıldı. Avrupa Birliği tarafından finanse edilen ve Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi, Ordu Gençlik Merkezi ve Trabzon Gençlik Spor Kulübü Derneği ortaklığında yürütülen projede, ilk gün proje tanıtımı ve bilgilendirme sunumları yapıldı.

Çalıştayın Bolu’da gerçekleştirilen 2. gününde ise iki farklı oturum düzenlendi. İlk oturumda, katılımcılar NEET gençlerin karşılaştıkları sorunları ve çözüm önerileri belirlendi. İkinci oturumda ise, belirlenen sorun ve öneriler karar vericilerle paylaşıldı. Çalıştayın sonunda elde edilen veriler ve çözüm önerileri tüm katılımcılarla değerlemdirildi. Günün sonunda, Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Proje Ofisi çalışanları, ESC ve Erasmus+ projeleri hakkında bilgilendirme sunumları yaptılar.

Çalıştayın son gününde "Son Değerlendirme: NEET Nedir?" oturumu, sertifika töreni ve kapanış konuşmaları gerçekleştirildi. Karadeniz bölgesindeki illerden gelen katılımcılar, Bolu şehir turunun ardından etkinliği sonlandırarak Bolu’dan ayrıldılar.

Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar
YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.