SON DAKİKA

GENEL MÜDÜR DEMİRKOL'DAN İLK ZİYARET BGC'YE

Kısa bir süre önce Halk Sağlığı Genel Müdürü olarak atanan Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol memleketi Bolu'da ilk ziyaretini Bolu Gazeteciler Cemiyeti'ne gerçekleştirdi. Ziyarette basın mensuplarıyla bir araya gelen Demirkol önemli açıklamalarda bulundu.

GENEL MÜDÜR DEMİRKOL'DAN İLK ZİYARET BGC'YE
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Kısa bir süre önce  Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdürü olarak atanan Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol, geçtiğimiz hafta, Ankara’daki görevine başlamıştı. Hafta sonu için Bolu’ya gelen Genel Müdür Demirkol, memleketinde ilk ziyareti Bolu Gazeteciler Cemiyeti’ne gerçekleştirdi. Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mert Minisker, BGC Yönetim Kurulu Üyeleri ve basın mensuplarıyla bir araya gelen Demirkol, Bolu Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etmekten dolayı büyük mutluluk yaşadığını ifade etti.  

“HALK SAĞLIĞI HAFTASINDA MEMLEKETİMDE DE FARKINDALIK OLUŞTURMAK İSTERİM”

3-9 Eylül tarihleri arasında kutlanan ‘Halk Sağlığı Haftası’nda toplumda farkındalık oluşturmak istediklerini ifade eden Genel Müdür Demirkol, “3 Eylül 9 Eylül tarihleri arasında ‘Halk Sağlığı Haftası’ olarak kutluyoruz. Biz geçtiğimiz hafta Ankara'da çeşitli etkinliklerle bu haftanın önemini vurgulamaya çalıştık. Hafta sonu da memleketimiz Bolu'da Halk Sağlığı Haftası farkındalığı oluşturmak doğru olur diye düşündüm. Burada da en büyük görev sağlık çalışanlarıyla birlikte siz değerli basın mensuplarına düşüyor” dedi. 

“ORGANİZASYONUN ÖNEMLİ BİR PARÇASI HALK SAĞLIĞI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ”

Yeni görevi hakkında bilgiler veren Genel Müdür Demirkol, “Bulaşıcı hastalıklar, bulaşıcı olmayan hastalıklar, tüberküloz daire başkanlıkları bizde. Onun dışında Dünya Bankası’nın, Avrupa Birliği’nin bütün projeleri bizde yürüyor. Bir de aşı üretimi, TÜSEB ile beraber bizim genel müdürlüğümüzün organizasyonunda. Şu an yerli aşının üretilmesi noktasında bir çalışma biliyorsunuz. Cumhurbaşkanımızın önderliğinde, o da bir yandan yürüyor. Hepsinin organizasyonunun önemli bir parçası Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü” diye konuştu.

“ÖZLEDİĞİMİZ DOSTLARIMIZI GÖRELİM İSTEDİM”

Bolu ziyaretine dair de konuşan Demirkol, “Bu hafta sonu  pazar günü Sayın Bakanımızla beraber İstanbul’da bir programda olacağız. Ümraniye’de halk sağlığı günleri çerçevesinde bir program olacak. Orada Bakanımızla beraber olacağız, yürüyüşler ve programlar olacak. Dün Ankara’da programa katılmış olduk, bugün de Bolu’ya gelince hem Halk Sağlığı Haftası sebebiyle bir farkındalık oluşturalım hem de özlediğimiz dostlarımızı görelim istedim.  Bolu'da ilk ziyaretimi de Bolu Gazeteciler Cemiyeti'ne yaptım. Bolu Gazeteciler Cemiyeti'nde gazeteci dostlarımla birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyorum” ifadelerini kullandı.

“BOLU ADINA MUTLULUK DUYUYORUZ”

Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mert Minisker, Muhammed Emin Demirkol'un Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdürü olarak atanmasının Bolu'da görev yapan basın mensuplarını mutlu ettiğini söyleyerek, “Muhammed Hocamızın yeni görevinin hem ülkemize hem Bolu'muza hayırlı olmasını diliyoruz. Üstlendiğiniz bu önemli görevi en iyi şekilde yerine getireceğinize inancımız tam. Bolulu isimlerin önemli görevlere gelmeleri bizleri bir hayli mutlu ediyor. Bolu'da görev yapan basın mensupları olarak Muhammed Hocamızı yürekten kutluyoruz” dedi. 

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.