SON DAKİKA

BOLU'NUN ACI KAYBI... BÜLENT OTURAK'I KAYBETTİK!

AK Partinin çeşitli kademelerinde görev alan ve geçtiğimiz dönem AK Parti Bolu Belediyesi Meclis üyeliği görevini yapan Akademi Bilgisayar sahibi Bülent Oturak hayatını kaybetti.

BOLU'NUN ACI KAYBI... BÜLENT OTURAK'I KAYBETTİK!
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Son bir kaç aydır yakalandığı amansız hastalıkla mücadale eden Akademi Bilgisayar sahibi Bülent Oturak akşam saatlerinde hayatını kaybetti. Bolu siyasetinin önemli isimlerinden olan ve çeşitli sosyal sorumluluk projelerinde yer alan  Bülent Oturak yakalandığı amansız hastalıkla bir kaç aydır mücadele ediyordu. Bülent Oturak'ın bir süre önce mesane kanseri teşhisiyle tedavi görmeye başladığı ancak hastalığın ilerlemesi sonucu yaşama veda ettiği öğrenildi. 

CENAZE TÖRENİ BİLGİLERİ

Merhum Ali Oturak ve Müşeref Oturak’ın oğlu Ayten Oturak ‘ın eşi Cansu ve Ali Oturak’ın babaları Aynan ve Levent Oturak’ın kardeşi Bülent Oturak hakkın rahmetine kavuşmuştur. 07/09/2024 Cumartesi gününde Siteler camisinde öğle namazına mütakip kılınacak cenaze namazından sonra Çıkınlar mezarlığına defnedilecilektir.

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.