SON DAKİKA

MEHMET ZAHİT ÇINAR TUZLASPOR İLE ANLAŞTI

Son iki sezon Boluspor forması giyen Mehmet Zahit Çınar Trendyol 1. lig ekiplerinden Tuzlaspor ile anlaştı.

MEHMET ZAHİT ÇINAR TUZLASPOR İLE ANLAŞTI
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Görev aldığı bir çok maçta elinden geleni yapan zaman zaman başarılı maçlar çıkaran Mehmet Zahit Çınar teknik heyetin raporu doğrultusunda yeni sezonda kadroda düşünülmediği için Tuzlaspor ile anlaştı. Yeni ekibi ile 2 yıllık sözleşmeyi imzalayan Mehmet Zahit Çınar takımı ile çalışmalara başladı. 

Savunma oyuncusu Mehmet Zahit Çınar 2020-2021 sezonunda 31 maçta geçtğimiz sezon ise kupa dahil 11 maçta görev almıştı. Çınar'ın 30 Haziran 2024'e kadar Boluspor ile sözleşmesi bulunuyordu. 

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

3 yorum yapılmış

  • ali (1 yıl önce)
    yönetim hem oynatmıyor hemde satmıyor çok iyi olmuş zahit açısından
    0
    0
    Cevapla
  • Samet (1 yıl önce)
    Mehmet kendine dikkat etmeyerek Boluspor dan ayrıldın.Yapılan yanlış transferler sonucunda senin gibi bir oyuncunun harcanmasına asla gönlüm razı gelmedi gelemiyor. Tam evlendin her şey yolunda giderken bu ayrılık hiçte olumlu olmadı.Yapılan transferler doğrultusunda hocanın sana olan güveni kalmamışki senin için olumsuz rapaor vermiş.Ama benim için sen çok iyi oynayan birisisin.İnşallah burada başarılı olursun .Sağlıklı bir sezon geçirmen dileklerimle.
    %80
    %20
    Cevapla
  • mehmet kendi işteği doğrultusunda ayrıldı,Klup menejeri Adem aynı zamanda Hakan bilgicin den menejari
    0
    0
    Cevapla