SON DAKİKA

MAÇIN ARDINDAN YALÇIN HOCANIN DEĞERLENDİRMESİ

Boluspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak deplasmanda 2-1 kaybettiğimiz maçın ardından mücadeleyi değerlendirdi.

MAÇIN ARDINDAN YALÇIN HOCANIN DEĞERLENDİRMESİ
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Boluspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak ise Kocaelispor'un oyuncu kalitesi bakımından ligin üzerinde oyunculara sahip olduğunu söyledi.

İlk 45 dakika boyunca tüm planladıkları işleri sahada başardıklarını anlatan Koşukavak, "İlk 45 dakikada aslında maçı bu tarafa çevirebilirdik, geçiş hücumlarında biraz kaliteye ihtiyaç duyduk. Skor yapamadık. Oyunun ikinci yarısında da çok pasif bir taçtan gol yedik, bir de baskı hatası. 2-0 geriye düşünce biraz ofansif oyuncularla dizilişi değiştirip, takımı önde tutmayı hedefledim. Bunda da başarılı olduk ve bir penaltı kazandık, kaçırdık." değerlendirmesinde bulundu.

"Biz ekonomik anlamda Kocaelispor'un yarısı kadar bile değiliz ama oyuncularımın oynadıkları oyundan memnunum." diyen Koşukavak, şöyle konuştu:

"Son 10 dakika Emir Ortakaya'yı alıp beşli savunmaya döndü Kocaelispor. O kadar tehditkar oynadık yani. Ben yeni geldim, tek baskı şu; dört haftadır kazanamıyorduk. Burası bizim için büyük bir fırsattı, şartlar da oluşmuştu. En kötü berabere biterdi. Skora çok üzgünüm, oyuncularım çok iyi durdular sahada hem ofansif hem defansif anlamda. Sadece üçüncü bölgede kalite anlamında eksiklik hissettik."

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

2 yorum yapılmış

  • Köroğlu (1 yıl önce)
    Bugün oynanan oyundan ilk yarı daha güzel olup ikinci yarı ilk dakikalarda baskıyı yememiz gol atmaları kaçınmaz oldu bu takım ileriki haftalarda kendisine gelip yolumuza kayıpsız devam ederiz
    0
    0
    Cevapla
  • Taner (1 yıl önce)
    Sayın hocamız,şu Furkan ve Adel Bettaieb İ neden ilk 11de oynatıyorsunuz anlamak mümkün DEĞİL.Size telkinde bulunanlarmı var acaba.Sizden önceki hocada inatla üç maçta onlarla israr etti.Maalesef onlar bu ligin adamı değiller.Lütfen onlarınir daha ilk 11de görmek istemiyoruz.Penaltı atışınızda Landel kullanmalıydı.
    %100
    %0
    Cevapla