SON DAKİKA

MAÇIN ADAMI TARTIŞMASIZ O İSİM OLDU

Trendyol 1. Ligde Boluspor Tuzlaspor karşısında 3 puana zorda olsa uzanırken, ekibimizde maçın adamı tartışmasız iki gol kaydeden Michel Landel oldu.

MAÇIN ADAMI TARTIŞMASIZ O İSİM OLDU
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Geçtiğimiz sezonda bir çok karşılaşmada öne çıkan isim bu sezon başında bir ara gönderilecek olsa da Boluspor'da kalmıştı. Tecrübeli oyuncu bu kırıla maçında iki kez sahne alarak Boluspor'un 3 puan kazanmasında önemli rol oynadı. Landel 23 ve 75'inci dakikalarda iki gol kaydetmeyi başardı.

4 golün 3'ü ondan

Bu sezon 6 maçta 4 gol kaydeden Boluspor'un bu maçla birlikte 3 golde imzası bulunan Landel gelecek haftalarda rakibimizin yine en etkili ismi olacak gibi görünüyor. 

GOLLER

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

1 yorum yapılmış

  • Lütfi Aşınmaz (12 ay önce)
    Landel'-i neredeyse göndereceklerdi ben daha önce yazdım bu futbolcu kalsın diye haklıda çıktım.İyiki kaldı iyi futbolcu .Allah sakatlıklardan korusun, başarılarının devamını diliyorum.
    0
    0
    Cevapla