SON DAKİKA

KIRMIZI BEYAZLILARDAN BAŞKAN ÖZCAN VE BOLU BELEDİYESİNE SERT TEPKİ

A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın CEV Avrupa Voleybol Şampiyonası finalinde Sırbistan ile karşı karşıya geleceği mücadeleyi dev ekrandan yayınlamak isteyen Bolu Belediyesine Bolulu sporseverlerden tepki geldi.

KIRMIZI BEYAZLILARDAN BAŞKAN ÖZCAN VE BOLU BELEDİYESİNE SERT TEPKİ
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

"Filenin Sultanları Final Maçını hep birlikte izliyoruz" diyerek sosyal medyadan görsel paylaşan Bolu Belediyesi ile başkan Tanju Özcan'ın paylaşımlarının altına Bolulu sporseverlerden sert tepkiler geldi.  Başkan Özcan'ın ve Bolu Belediyesi'nin Bolu Belediyespor'a destek vermemesi nedeniyle ligden düştüğünü hatırlatan sporseveler bu paylaşımların altını eleştiri yağmuruna tuttular. 

"31 MART'TA GÖRÜŞÜRÜZ"

"Bolu Belediyespora sahip çıkmadın bizi Milli yıldızlardan mahrum bıraktın. Şehrinin Voleybol Takımına Sahip Çıkmayan Milli Takıma Sahip Çıkamaz. 31 Mart ta görüşürüz" diyen Boluspor ve Bolu Belediyespor taraftarları  "Boluspor'a ve Bolu Belediyespor'u yüz üstü bıraktın. Milli takımamı sahip çıkıcaksın. 31 Mart'ta görüşmek üzere" diyerek milli maçın dev ekrandan verilecek olmasını 

Hem Belediyenin hem de başkan Özcan'ın paylaşımın altına yüzlerce yorum yapan Boluspor ve Bolu Beleidyesporlu taraftarlar yaklaşan yerel seçimler öncesi  şimdiden renklerini belli ettiler.  

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.