SON DAKİKA

HAZIRLIK MAÇLARINA BAŞLIYORUZ

2023-2024 sezonu için 2. etap kamp çalışmasına başlayacak olan Boluspor, bu kamp döneminde oynayacağı hazırlık maçlarında takımın son durumunu da görecek.

HAZIRLIK MAÇLARINA BAŞLIYORUZ
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Savaşan agresif, atletik ve coşkulu bir takım kurmak isteyen teknik direktör Turgay Altay sezon başı hazırlık kampı 2'inci etabında takımın oynayacağı hazırlık maçalrında ilk olarak genç ve denenen isimleri, daha sonra mevcut kadroyu ve yeni transferleri görme fırsatı bulacak.

"SON TOPA KADAR SAVAŞAN BİR TAKIM"

Bu sürede bir iki hazırlık maçı yapacak olan Boluspor'da teknik direktör Turgay Altay'ın kamp dönemi boyunca 4-5 hazırlık maçı oynamak istediği, "Son topa kadar mücadele eden, savaşan bir antrenör takımı yaratmak istiyorum. Bunun içinde elimizden geleni yapacağız” dediği öğrenildi.

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.