SON DAKİKA

GANALI GENÇ OYUNCU BÜYÜK ÖLÇÜDE TAMAM!

Boluspor transfer komitesi çalışmalarını hız verirken hem kanatlarda hem de forvette oynayabilen Gana'lı oyuncu Haqi Osman ile büyük ölçüde anlaştı.

GANALI GENÇ OYUNCU BÜYÜK ÖLÇÜDE TAMAM!
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısını Çaykur Rizespor forması altında kiralık olarak giyen Haqi Osman 11 Nisan 2002 doğumlu. 21 Yaşındaki genç yetenek 3 sezondur Yeni Malatyaspor forması giyiyordu. 2022*2023 sezonun ilk yarısında Yeni Malatyaspor forması ile 5 gol kaydeden Haqi Osman Çaykur Rizespor forması ile gol sevinci yaşayamadı.

Bu oyuncu ile uzun soluklu bir sözleşme düşünen kırmızı beyazlılar, Gana'lı hücum oyuncusunu büyük ölçüde kadroya katacaklar.

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

2 yorum yapılmış

  • Hüseyin Halıcı (1 yıl önce)
    11 nisan 2022 dogumlu ? Galiba 1 yaşında bir oyuncu. Yazmayım yazmayım diyorum. Neredeyse her haberinizde bir yazım hatası var Lütfen biraz dikkat.
    0
    0
    Cevapla
  • Baran (1 yıl önce)
    Sayın Özcan size yadım.Sizi CHP kapısından içeriye almazlar,boşuna yol yürümeyin etmeyin gitmeyin dedim.Ama inatla yürüdünüz ve gittiniz,bir büyük sözü dinlemediniz.Ne oldu ne kazandınız,KOŞ KOCA BİR HİÇ .!. Bir Anlara havası aldınız.Birde Ankara havası oynasaydınızya.!.
    0
    0
    Cevapla