SON DAKİKA

BOLUSPOR TECRÜBELİ OYUNCU İLE YOLLARINI AYIRDI

Boluspor kulübü geçtiğimi günlerde transfer ettiği tecrübeli futbolcu Cenk Ahmet Alkılıç ile yollarını ayırdı. Teknik direktör yalçın Koşukavak yaptığı açıklamada "Cenk’in oynayacağı pozisyonda da çok oyuncu vardı. Medeni bir şekilde yollarımızı ayırdık" dedi.

BOLUSPOR TECRÜBELİ OYUNCU İLE YOLLARINI AYIRDI
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Takımdan ayrılan Cenk Ahmet’e ilişkin Boluspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak yaptığı açıklamada “Biz mevki anlamında Cenk’in oynayacağı pozisyonda da çok oyuncu var. Cenk de bunu gördü. Cenk’in beklentileri oynamaktı. Çok tecrübeli bir oyuncu. 36 yaşına geliyor. Tabi bizim o mevkilerde çok oyuncumuz olduğu, stoperi de alınca Nabi’yi sağbek falan kullanmak istedik. O da medeni bir şekilde böyle bir talepte bulundu. İki taraf için de hayırlı olur inşallah. Çocuğun mali bir yükü de yok. Bana söylenene göre aldığı parayı da iade etmiş. Bence iki taraf açısından da olması gereken bir şey olmuş diye düşünüyorum” dedi.

Cenk Ahmet Alkılıç ise sosyal medyadan bir açıklama yaptı.

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.