SON DAKİKA

BOLUSPOR 2. ETAP İÇİN TOPLANIYOR...

Spor Toto 1. ligde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Boluspor 2. etap hazırlık kampı için hazırlıklarına yarın yeniden başlayacak.

BOLUSPOR 2. ETAP İÇİN TOPLANIYOR...
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Başkan Savaş Abak ve teknik direktör Turgay Altay'ın büyük önem verdiği hazırlık kampının ilkini geçtiğimiz hafta tamalayan ekibimiz 30 Haziran'da başladığı kampta yoğun bir tempoda çalışmış ve teknik sorumlu Turgay hoca tarafından oyunculara bir kaç gün izin verilmişti. Verilen arada dinlenen kırmızı beyazlılar 2. etap kampı için yarın (Çarşamba) 18.00'de yeniden çalışmalarına başlayacaklar.

Yeni transferler bu kampa katılacak

2. etap kampı ile birlikte transferde de hız kazanmak isteyen kırmızı beyazlılar, bu hazırlık kampına yeni transferleri de yetiştirmeye çalışıyorlar. Transfer komitesi yoğun bir çalışmaya girerken teknik direktör Turgay Altay'ın raporu ve Boluspor'un bütçesine göre yeni isimlerde tek tek kadroya dahil olacaklar.

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.