SON DAKİKA

İZ AKADEMİ'DE DİL VE KONUŞMA TERAPİSTİ SEANSLARINA BAŞLADI

Özel İz Akademi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinde “Dil ve Konuşma Terapisti” Kübra Kozan seanslarına başlıyor. Kurumun sosyal medya hesabından yapılan açıklamada “Kurumumuzda Dil ve Konuşma Terapisti Kübra Kozan bu hafta seanslarına başlıyor. Değerlendirme seanslarımıza katılmak, bilgi almak ve randevu oluşturmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz” ifadelerine yer verildi.

İZ AKADEMİ'DE DİL VE KONUŞMA TERAPİSTİ SEANSLARINA BAŞLADI
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Özel İz Akademi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinden yapılan açıklamada Sesletim ve Ses Bilgisi Bozuklukları,  Akıcı Konuşma Bozuklukları,  Kekemelik, Ses Bozuklukları, Gelişimsel Dil Bozuklukları, Edinilmiş Dil Bozuklukları, Motor konuşma Bozuklukları, Yutma Bozuklukları, Dudak-Damak Yarıklığına Bağlı Konuşma Sorunları ve İşitme Kaybına Bağlı Konuşma sorunları için “Dil ve Konuşma Terapisti”  Kübra Kozan’ın kurum öğrencilerine eğitim vermeye başlayacağı belirtildi. 
Kurumun sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Dil ve Konuşma Terapistimiz Kübra Kozan İz Akademi ailesine katıldı. Dil ve Konuşma Güçlüğü yaşayan bireylerimizin çeşitlilik düzeylerine göre eğitimler planlanmakta ve raporlama sürecinden önce veya sonra eğitimler Dil ve Konuşma Terapistimiz eşliğinde bire bir ve grup dersleri olarak yapılmaktadır. Sesletim ve Ses Bilgisi Bozuklukları, Akıcı Konuşma Bozuklukları, Kekemelik, Ses Bozuklukları, Gelişimsel Dil Bozuklukları, Edinilmiş Dil Bozuklukları,  Motor Konuşma Bozuklukları, Yutma Bozuklukları,  Dudak-Damak Yarıklığına Bağlı Konuşma Sorunları, İşitme Kaybına Bağlı Konuşma Sorunları gibi bir çok problemin  Özel Eğitim ‘Dil ve Konuşma Güçlüğü Destek Eğitim Programı’ kapsamında Dil ve Konuşma Terapisti Kubra Kozan ile çocuklarımızın geleceğe güvenle adım atmasını sağlıyor, eğitsel hizmetlerimizle problemleri çözüme kavuşturuyoruz’ ifadelerine yer verildi.
“KURUMA KAYITLI OLAN ÖĞRENCİLER ÜCRETSİZ FAYDALANABİLİYORLAR”
Özel İz Akademi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nden yapılan paylaşımda ayrıca “Kurumumuzda kayıtlı olan ve RAM raporunda ‘Dil Becerileri’ ile ilgili modülü olan öğrencilerimiz ücretsiz faydalanabiliyorlar. Özel İz Akademi ve Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi olarak çalışma ekibimizi büyütüyor ve çocuklarımız için daha geniş kapsamlı çalışmalarla ‘İZ’ bırakmaya devam ediyoruz. Siz de bu eğitimlerimizden yararlanmak istiyorsanız, 0 533 035 00 14  ve (0374) 220 00 44  numaralı telefonlardan ücretsiz değerlendirme seanslarımıza katılabilir ve randevu oluşturmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz” denildi.

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.