SON DAKİKA

BOLULU SİYASİLERDEN UMUDU KESEN ABAK YİNE ANKARA'DA

Boluspor kulübü Bakanı Savaş Abak, başkan vekili Ramazan Kahraman ve başkan yardımcısı Cihad Coşkunyürek, Bolulu Sağlık Bakan Yardımcısı Huzeyfe Yılmaz'ı makamında ziyaret ettiler. Heyet Bakan Yardımcısı Huzeyfe Yılmaz'a Boluspor'un yei sezonda giyeceği çubuklu formasını hediye ettiler.

BOLULU SİYASİLERDEN UMUDU KESEN ABAK YİNE ANKARA'DA
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Bolu'daki siyasilerden umudunu kesen Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak, vakit buldukça Ankara'ya çıkarma yapıyor. Belediye'nin ve diğer siyasilerin kapısını açmadığı selam vermediği kırmızı beyazlı ekibe ekonomik destek sağlamak için kapı kapı gezen Abak, ilden umudunu kesince son olarak Ankara'daki Bolulu siyasilerin peşine düştü.

Kulüpten bu ziyaret ile ilgili yapılan açıklamada "Başkanımız Sn. Savaş Abak, Başkan Vekilimiz Sn. Ramazan Kahraman ve Başkan Yardımcımız Sn. Cihad Coşkunyürek, Bolulu hemşehrimiz Sağlık Bakanı Yardımcımız Sn. Huzeyfe Yılmaz'ı makamında ziyaret ettiler. Sağlık Bakanı Yardımcımız Sn. Huzeyfe Yılmaz'a ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür ederiz" ifadlerine yer verildi.

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.