SON DAKİKA

BOLU’DA KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI BULUNAN 4 KİŞİ YAKALANDI

Bolu’da polis ekipleri tarafından yapılan denetimlerde çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 kişi yakalanarak cezaevine gönderildi.

BOLU’DA KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI BULUNAN 4 KİŞİ YAKALANDI
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar devam ediyor. Bu çerçevede, özel hayatın gizliliğini ihlal suçundan 10 yıl 20 ay 50 gün hapis cezası ile aranmakta olan (R.D.), kasten yaralama suçundan 1 yıl 1 ay 15 gün hapis cezası ile aranmakta olan (M.Ç.), kamu yararına tahsis edilen eşya hakkında hırsızlık suçundan 1 yıl 1 ay 15 gün hapis cezası ile aranmakta olan (E.Y.), hırsızlık suçundan 1 yıl 4 ay 20 gün hapis cezası ile aranmakta olan (B.A.) yakalandı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şahıslar cezaevine gönderildi.

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.