SON DAKİKA

BOLU BİLSEM ÜLKE SINIRLARINI AŞTI

Bir dizi inceleme ve araştırma gezisi düzenleyen Bolu Bilim ve Sanat Merkezi kalabalık bir grupla Amerika gezisini sürdürüyor.

BOLU BİLSEM ÜLKE SINIRLARINI AŞTI
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Bünyesinde sürdürdüğü bir çok proje ile önemli derecelere ve başarılara imza atan Bolu Bilim ve Sanat Merkezi öğretmen ve öğrencileri düzenledikleri Amerika gezisini sürdürüyorlar. Okul yönetimin aylar önce hazırladığı proje ile Uzay Bilimleri Eğitim Programı ve Dünyanın zirvesindeki üniversiteleri ziyaret amacıyla 16 Haziran tarihinde başladığı inceleme ve araştırma gezisinde Florida International Üniversitesi ve Nasa Kennedy Space Center ziyaretlerini gerçekleştirdi.  Amerika'nın bir çok bölgesini gezecek olan Bolu Bilsem yaklaşık 80 kişilik grubu ile önümüzdeki hafta Türkiye'ye dönecek. 

Türkiye'de sadece bir kaç Bilsem'in gerçekleştirebildiği bu önemli gezide alınan notlar ve yapılan incelemeler, yeni dönemde Bolu Bilsem'in eğitimine önemli katkılar sunması bekleniyor.  Bolu Bilim ve Sanat Merkezinin yeni öğretim yılında hazırlayacağı başka  projeler ile Japonya ve Avrupa gezileri de yapacağı öğrenildi.  Gezi grubunda okul yönetimi, öğretmenler, öğrenciler ve velilerde bulunuyor. 

Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar
YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.