SON DAKİKA

BİZE ABANT'I VERİN, SİZE SÜPER LİGİ VERELİM! HEYKELİNİZİ DE DİKELİM

Boluspor her sezon olduğu gibi bu yılda can çekişirken, yaklaşan seçimler öncesi siyasilerden tek beklentimiz balık değil olta.

Özel Haber
BİZE ABANT'I VERİN, SİZE SÜPER LİGİ VERELİM! HEYKELİNİZİ DE DİKELİM
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Her seçim dönemi bu sefer stadyum sözü henüz ortaya atılmazken, stadyumdan çok daha önemli kalıcı gelir kaynakları Boluspor'un yaşaması için çok daha önemli olaya başladı. 100 Milyonu bulan borç rakamları camiayı daha da korkuturken, Boluspor'un yaşaması bu borçları eritip süper lige çıkması için beklenti kalıcı gelir kaynaklarının sağlanması.  

Ülke de bir çok kulüp devlet desteği ile ayakta dururken, bundan nasibini almayan Boluspor camiasının tek beklentisi Gölcük gibi Abant'ın da bir şekilde Boluspor'a verilmesi. Yıllarca konuşulmasına rağmen Abant'ın gelir kaynaklarının bir şekilde Boluspor'a bağlanması, olası başka girişlerede önlem almak için bir fırsattır. 

Şimdi iktidar olmak için Milletvekili adaylarımızın genel merkezlerinden bu sözü net alarak Bolu'ya vereceği bu vaat, emin olun ki seçimde sizleri bir adım öne taşıyacaktır. Verilen vaat sonrası seçim biter bitmez Abant Boluspor'a kazandırılırsa, dikecek heykel için sizden başka bir figüre ihtiyacımız olmayacaktır. Sizin heykeliniz bize yetecektir. 

Emin olunki Boluspor, Gölcük ve Abant gelirleri ile tüm borçlarını ödeyecektir. Bolu Belediyesinin kapısını çalmayacaktır, hem de sizden  bir daha destek rica etmeyecektir. Hem de tüm spor dallarını içinde barındırarak Bolu'da sporun lokomotifi olacaktır.  Ha! bir de sizide süper lig maçlarında protokolde ağırlayacaktır. Sizde mecliste vekil arkadaşlarınızla Boluspor Fenerbahçe, Boluspor Galatasaray maçlarını tartışıyor olursunuz. 

Hı! Ne Dersiniz? 
 

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

5 yorum yapılmış

  • İsimsiz (1 yıl önce)
    Neden doğal güzelliklerimiz bir kulübe peşkeş çekilsin. Yönetim kendi parasını aklasın diye mi ? Kulüplerde maddiyat başarıya bağlıdır. Başarıda düzgün bir yapılanmaya. Kulüp adam akıllı yönetilse düzgün kadrosunu kurabilse zaten başarıda gelecek maddiyatta. Şunu bi anlayamadınız hazıra dağ dayanmaz dayanmadı zaten bu güne kadar. Allah aşkına 1. Ligte oynadığımız süre boyunca kulübün kasasından para almayan kimse kalmadı hala Abant’ıda verelim gölcüğüde verelim oldu olacak Bolu gişelerinin gelirini falan da kulübe bağlayalım boş boş konuşmayın
    0
    0
    Cevapla
  • MUAMMER Özer (1 yıl önce)
    Tebrik ediyorum Her seyi ne guzelde özetlemissiniz.Agar veremeyecekleri sözleri yerine getiremiyeceklerse bu secim doneminde Bolu Sporumuzu siyasete alet etmesinler.Tabiiki hizmeti gecen siyasilerimizin her zaman kalbimizde yeri olacaktır.
    0
    0
    Cevapla
  • Mustafa (1 yıl önce)
    Bu dediklerinizi yapacak vekil veyahut vekil adayı var mı Bolu da önce bunu sorgulamak lazım
    %100
    %0
    Cevapla
  • Hasan Hüseyin EKEN (1 yıl önce)
    Bunun için gerekirse stadyumda pankart açalım, evlerinin önünde miting yapalım abantı Boluspora isteyelim, uğraşalım edelim inşallah alırız 🤲🏻🙏🏻
    0
    0
    Cevapla
  • Hasan Hüseyin EKEN (1 yıl önce)
    İnşallah öyle bir şey yaparlar, 🤲🏻🙏🏻gerekirse stadyumda etkinlik yapalım, pankart açalım banti Boluspora isteyelim
    0
    0
    Cevapla