SON DAKİKA

BİR ÇAY İÇİMLİK "NERDEYİZ BUGÜN? KİMSİN SEN?" İLK BÖLÜMÜNÜ YAYINLADI

Manşet14 ve İz Creative Production'un hazırladığı güldüren, düşündüren Bolu'da bilinmeyenleri ortaya çıkaran "Nerdeyiz bugün? Kimsin sen?" adı ile ilk bölümünü çekti. Narven Macera Parkı'nda yaşanan heyecanı deneyimleyen programın sunucusu Mustafa Yıldırım o anları mizahla birleştirince ortaya güzel görüntüler çıktı.

BİR ÇAY İÇİMLİK
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Bolu'da farklı çekimler ve deneyimlerle hem güldüren, hem düşündüren, tarihten günümüze olaylar, kişiler, yerler ve bir çok gündemi ekranlara taşıyacak olan "Nerdeyiz bugün? Kimsin sen?" ilk bölümünü yayınladı.  Hem tanıtım hem günlük konularıda ele alacak olan  "Nerdeyiz bugün? Kimsin sen?" bir çay içimlik videosu ile Manşet 14 ve Spor14 Youtube olmak üzere iki haber sitemizin tüm sosyal medya hesaplarından yayınlandı.  "Nerdeyiz bugün? Kimsin sen?" başlığı ile yarın size sürpriz yapacak program ekibi Bolumuzu, ilçelerimizi ve köylerimizde görülmeyenleri bilinmeyenleri hem denimleyecek hem de sizlere en özel çekimleri ile aktaracak. 

Beğeneceğinizi umduğumuz ilk bölüm hataları ve kusurları ile yayında..  

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.