SON DAKİKA

BAŞLAMA VURUŞUNU AKGÜL VE DURAK YAPTI

Bu yıl ikincisi düzenlenen Şampiyon Köyler Ligi’nin açılış vuruşunu Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Milletvekili İsmail Akgül ile Milliyetçi Hareket Partisi Bolu İl Başkanı İlhan Durak yaptı. 

BAŞLAMA VURUŞUNU AKGÜL VE DURAK YAPTI
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

“DESTEKLERİMİZİ HİÇBİR ZAMAN ESİRGEMEYECEĞİZ”

 

Açılış vuruşunun ardından açıklamalarda bulunan Başkan Durak “Tüm takımlara başarılar diliyorum. Ayrıca bir farkındalık projesi anlamında yardımlaşma ve kaynaşma organizasyonunu süsleyen depremzedeler için bağış anlamında reklam çalışmaları yapan Muhtarlar Derneği’ne de bir bağışta bulunarak destek oluyoruz. Bu sportif faaliyetler Bolumuza hem bir eğlence kültürü oluyor hem de tatlı bir rekabet içerisinde gençlerimizin birbiriyle kaynaşmasını sağlıyor. Bu manada desteklerimizi hiçbir zaman esirgemeyeceğiz” dedi.

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.