SON DAKİKA

ANKARA'DA TEDAVİ GÖREN HOCASINI UNUTMADI

Boluspor alt yapısında yetişen, bir çok üst düzey takımda futbol oynadıktan sonra teknik direktörlük yapan Sinan Kaloğlu'ndan ahde vefa örneği. Genç teknik adam rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören 'Bolu'da futbolun emektarı' Şener hocasını ziyaret etti.

ANKARA'DA TEDAVİ GÖREN HOCASINI UNUTMADI
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Gazi Üniversitesinde tedavisine devam edilen Şener Çakar'ın ziyaretine giden teknik direktör Sinan Kaloğlu hocasının elini öprerek geçmiş olsun dileklerini iletti. Halen Trendyol 1. lig ekibi rakibimiz Gençlerbirliği'nin teknik direktörlüğünü yapan Kaloğlu ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada "Boluspor altyapısında futbola ilk başladığımda futbola dair ne varsa öğrendiğim ilk hocam olan Şener Çakar hocamı hastanede ziyaret edip acil şifalar diledim..Herşey için tekrar teşekkür ederim Canım Hocam" dedi. 

Bizde Spor14 ve Manşet14 gazeteleri olarak Şener hocamıza acil şifalar diler, Sinan hocaya da gösterdiği vefa için teşekkür ederiz. 

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

2 yorum yapılmış

  • Feza kurutlu (11 ay önce)
    Sinan kardeşim adam gibi adamdır şener abi benimde hocamdi Allah acil şifa versin Sinan kardeşim birgün bolusporu çalıştıracak inşallah
    0
    0
    Cevapla
  • Hasan (11 ay önce)
    Şener hocam geçmiş olsun. Allah şifa versin inşallah.
    0
    0
    Cevapla