SON DAKİKA

AKGÜL ORMAN BAKANLIĞI BÜTÇESİNDEN "BOLU" İÇİN TALEPLERİNİ İLETTİ

MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül Tarım ve Orman Bakanlığı 2024 yılı bütçe görüşmelerine katılarak ilimizin talep ve sorunlarını Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ve Plan Bütçe Komisyon üyelerine tek tek sıraladı.

AKGÜL ORMAN BAKANLIĞI BÜTÇESİNDEN
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Hem Orman köylülerinin sorunlarını hem de Bolu'nun sulama ve içme suyu projeleri için taleplerini Bakan Yumaklı ve Plan Bütçe Komisyon üyelerine aktaran MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül Bolu'nun hem Ankara'yı hem de İstanbul'u su    konusunda beslediği ancak ilerleyen yıllarda Bolu'da yaşabilecek su sorunları için gerekli desteğin verilmesini istedi. Akgül ayrıca yedigöller ziyaretinde Arap turist grubu ile karşılaştıklarında “Bolu'yu nasıl buldunuz?”  sorusuna Arapların “Kabe bizde ama cennet burada” cevabından etkilendiğini, bu cümlenin hem islami açıdan hem de doğa açısından çok doğru olduğunu ve bu cennet bölgeyi korumanın önemini belirtti.  Akgül ayrıca Bolu adına talep ve projeleri için bakanlık nezdinde rahatsızlık vermeye devam edeceğini sözlerine ekledi. 

MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül'ün bu açıklamalarını tamamını videomuzdan izleyebilirsiniz.  

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.