SON DAKİKA

3 PUANIN ARDINDAN KOŞUKAVAK "NEFES ALDIK"

Boluspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak, Ümraniyespor maçının ardından, “İstediğimiz skoru aldık. Oyuncularımı tebrik ederim. Zor bir sezon geçiriyoruz. İnşallah ilerleyen haftalarda Boluspor daha iyi oyunlarla daha iyi galibiyetler alır. Öncelikle aşağılardan kurtulma hedefimiz var” dedi.

3 PUANIN ARDINDAN KOŞUKAVAK
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Şanlıurfaspor ve Adanaspor'un galibiyetinin takımı baskıya soktuğunu belirten Koşukavak, "Gündüz seansındaki maçlar bu karşılaşmanın önemi artırdı. Bizim ve Ümraniyespor için önemli bir maçtı. Belki de haftanın en kritik maçlarından biriydi." diye konuştu.

- "Son bölümde daha çok savunmaya önem verdik"

Oyunu tamamen kontrol ettiklerini belirten Koşukavak, "İyi oynadığımızı düşünüyorum. Verilere göre de baya ürettik. İlk 20 dakikada öne geçebileceğimiz çok pozisyon bulduk ama bu durum skora yansımadı. İkinci yarıda golü bulduk ama sonrasında yerleşim hatasından golü yedik. Sonra yeniden golü bulabildik. Böyle maçlarda skora oynamak gerekebiliyor çünkü hem biz hem de Ümraniyespor ligin aşağılarında. Son bölümde daha çok savunmaya önem verdik. Bizim için zor bir dönem oluyor. İnşallah ileride daha yukarılara gideriz. Aşağılarda olmak bizi baskıya sokuyor. Bu galibiyet bize nefes aldırdı. Oyunun bazı dakikalarında bazı problemler yaşadık. Bazı taraflarda iyiyiz. İnşallah daha da gelişeceğiz. Ümraniyespor'a da başarılar dilerim." ifadelerini kullandı.

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.