SON DAKİKA

VİDEO SAVAŞLARI BAŞLADI. ÖZCAN'A CEVAP DURAK'TAN GELDİ

Geçtiğimiz gün CHP'nin Bolu Belediye Başkan Adayı Adayı Tanju Özcan sosyal medya hesabından yayınladığı bir video ile hem MHP'nin hem de Ak Parti'nin adaylarına bir gönderme yapmıştı. Özcan'a cevap MHP Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak'tan geldi. Özcan'ın başlattığı video savaşları seçime kadar sürecek gibi görünüyor.

VİDEO SAVAŞLARI BAŞLADI. ÖZCAN'A CEVAP DURAK'TAN GELDİ
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

31 Mart'ta yapılacak seçim öncesi sosyal medya hareketli geçecek gibi görünüyor. Zaman zaman gülümseten paylaşımlar her ne kadar ilgi çeksede seçmen son sözü sandıkta söyleyecek. İlk anketlere göre 3 adayın kafa kafaya gittiği yarış öncesi HP'nin Bolu Belediye Başkan Adayı Adayı Tanju Özcan kurtlar vadisi dizisinden esinlenerek bir video paylaşmıştı. Bu videoda hem MHP'nin adayı İlhan Durak, hem de Ak Parti'nin adayı Muhammed Emin Demirkol'a bir gönderme yaptı. Özcan'a cevap ise hemen MHP kanatından geldi. MHP Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak yayınladığı video ile "Tanju ÖZCAN dün akşam hazırlatıp paylaştığı videoya çok gülmüş.
O gülmeye devam etsin. Eskiler Her Zaman Yeniye Yenilir… #vaktigeldibolu" ifadelerine yer verdi. 

İşte o video: 

Tanju Özcan'ın yayınladığı video: 

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.