SON DAKİKA

VE MEŞHUR TEPSİ BELEDİYE'DEN ÇIKTI

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan tarafından yapılan paylaşım ile çalındığı söylenen tepsi heykelinin nerede olduğunu Bolu Gazetesi editörü usta gazeteci Caner Güngör buldu.

VE MEŞHUR TEPSİ BELEDİYE'DEN ÇIKTI
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Bolu Belediyesinin kanal yolunda yaptırdığı heykellerden biri olan Hababam sınıfının efsane karakterlerinden 'Hafize ana' heykelininin elinde bulunan çay tepsisinin çalındığını hatta AK Partililerin çaldığını duyuran Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın paylaşımlarından sonra usta gazeteci Caner Güngör çay tepsisinin peşine düştü. Usta gazeteci Caner Güngör tepsinin çalınmadığını tespit etti. Güngör'ün araştırması ve elde ettiği bilgilere göre yolda heykelle oynayan çocuklar tepside ki bir bardağı kırdılar. Bunun üzerine orada bulunan vatandaşlar durumu Bolu Belediyesi ekiplerine haber verdiler. Bölgeye gelen belediye ekipleri tepsinin üzerinde kırılan çay bardağını tamir etmek için tepsiyi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne götürdüler. Yani tepsi çalınmadı.

Kısa sürede tepsideki çay bardağı tamir edilecek ve tepsi yine 'Hafize ana' heykelinin eline tutturulacak.  

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.