SON DAKİKA

VALİ KILIÇ NURHAK'TA ÇADIR KENTLERİ ZİYARET ETTİ

Kahramanmaraş Nurhak’ta koordinatör olarak görev yapan Bolu Valisi Erkan Kılıç Nurhak İlçe Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret ederek yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı, bölgede görevli Jandarma personeline çalışmalarında kolaylıklar diledi.

VALİ KILIÇ NURHAK'TA ÇADIR KENTLERİ ZİYARET ETTİ
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Vali Kılıç depremde iş yerleri zarar gören esnaflar için kurulacak olan dükkânların yapım çalışmalarının devam ettiği Cumhuriyet Meydanı'ndaki büyük çadır alanında incelemelerde bulundu.

Nurhak koordinatör Valisi Erkan Kılıç, Kaymakamlık altı çadır kent,  Pazaryeri yanı çadır kent,  KASKİ alanı çadır kent, Eskiköy çadır kent, Seyitaliler Parkı çadır kent ve Pınarbaşı çadır kent  ziyaretlerinde vatandaşlarla sohbet etti, talep ve isteklerini dinledi.
 

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.