SON DAKİKA

TANJU ÖZCAN "SİZE SÖZ 1 TANE BİLE SIĞINMACI KALMAYACAK!!!"

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan sosyal medyada boş durmuyor. Gece gündüz attığı tweetlerle gündeme gelen Başkan Özcan yine çok konuşulacak bir paylaşımda bulundu. Özcan sığınmacılardan dem vurarak "Size söz 1 tane bile kalmayacak" dedi.

TANJU ÖZCAN
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Bolu'da sığınmacı kalmayacağının sözünü veren Başkan Tanju Özcan, Bolu'da sığınmacı sayısının 4 bine düştüğünü, bir tek sığınmacıya işyeri açma ruhsatı vermediğini ifade ettiği paylaşımında, "Bana bazı gafiller sığınmacılara niye iş yeri açma ruhsatı vermiyorsun? Niye bir tek Arapça tabela yok? gibi sorular soruyorlar. Defalarca söyledim, şimdi de söylüyorum; İşte bu çirkin görüntüler yaşanmasın diye. Bolu’da bir tek sığınmacıya iş yeri açma ruhsatı vermedim. Benden önce verilmiş olanları da iptal ettim. Bu yaptıklarımdan da pişman olmak bir tarafa gurur duyuyorum. Unutmadan; bu önlemlerimle Bolu’da 2019 yılında 19.000 olan sığınmacı sayısı bugün 4.000’e düştü. SİZE SÖZ 1 TANE BİLE KALMAYACAK!!!" dedi.

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.