SON DAKİKA

TANJU ÖZCAN RESMEN BOMBALADI. ŞOK AÇIKLAMALAR

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan gece yarısından sonra yine gündeme düşecek bir tweet attı. Özcan, A Haber ekranlarında Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turu için İstanbul Havalimanı’nda oy kullanan bir kişinin Arapça konuşmasını izleyince içinde küfürde geçen bir tweet attı.

TANJU ÖZCAN RESMEN BOMBALADI. ŞOK AÇIKLAMALAR
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Tanju Özcan, “Bu arap pezevenk benim ülkemin yönetimine karar veriyor. Bu yavşağa vatandaşlık verene yazıklar olsun. Türkçe bile yok, oy kullanmış… Hayırlı olmasın inşallah. A Haber’de kına yaksın” ifadelerini kullandı.

Özcan, bir takipçisinin, “Tanju başkan aman ha dikkat et kayyum falan atarlar belediyeye” sözleri üzerine, “Atasınlar, umurumda mı…Ülke elden gidiyor..” cevabını verdi".

"UYUYAMIYORUM, DELİRMEK ÜZEREYİM"

Başkan Özcan yaptığı ikinci paylaşımda “Uyuyamıyorum..delirmek üzereyim…13 milyon sığınmacı demek,10 yıl sonra 20 milyon terörist demek! Çoluğumuza çocuğumuza,esnafımıza bıçak çekip gasp ettiklerinde bu paylaşımlarımı hatırlarsınız umarım! Ama geç kalacağız o zaman! Artık bu seçim seçim olmaktan çıktı! Sığınmacı sever RTE mi, gitsin diyenler mi arasında referandun mu…ne olur dikkatli oy kullan kardeşim!” dedi. 

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

1 yorum yapılmış

  • Vatandaş (1 yıl önce)
    Senin alman Fransız yunan gavuru atınca sıkıntı olmuyorda Arap mı oy atınca sıkıntı oluyor Tanju efendi
    0
    0
    Cevapla