SON DAKİKA

SUAT GÜNER TANJU ÖZCAN'I BOMBARDIMANA TUTTU

AK Parti İl Başkanı Suat Güner, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ı Bolu Belediyespor üzerinden çok sert eleştirdi. Haber sitemize açıklama yapan Güner, Tanju Özcan’a “Sen bir başarısızlık abidesisin” dedi.

SUAT GÜNER TANJU ÖZCAN'I BOMBARDIMANA TUTTU
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

AK Parti İl Başkanı Suat Güner’le yaptığımız görüşmede Bolu Belediyespor üzerinden Belediye Başkanı Tanju Özcan’ı çok sert eleştirdi. Güner, Özcan döneminde Bolu Belediyespor’un iflas ettiğini, bireysel ve takım sporlarında lisanslı 3500 sporcunun Özcan yüzünden mağdur olduğunu söyledi. Güner Özcan’a “Sen bir başarısızlık abidesisin” dedi.

HER GİRDİĞİN İŞTE YAPTIĞIN GİBİ BU İŞİ DE BATIRDIN TANJU ÖZCAN

Güner haber Bolu Gerçek haber sitesine yaptığı açıklamada Belediye Başkanı Tanju Özcan’a sert eleştirilerde bulunarak şu değerlendirmeleri yaptı “Bu güne kadar neye elini attıysan kuruttu. Bolu’da yıllarca uğraşılıp verilen emeklerle elde edilen kazanımlarını zengin babanın müsrif şımarık oğlu gibi saçıp savurdu. Bolu’nun geleceğine dair kazanımları Tanju Özcan döneminde yok olup gitti. Bütün bunlar yetmezmiş gibi bizim dönemimizde Bolu’nun sporcu fabrikası haline gelen, bireysel ve takım sporlarında her branş ve dalda sporcu yetiştiren Bolu Belediyespor onun döneminde iflas etti. Her girdiği işte yaptığı gibi bu işi de batırdı. Bolu Belediyespor nerede Tanju Özcan? Sultanlar Ligi’nde gururla izlediğimiz Bolu’nun Sultanları nerede? Hani maçlarında boy gösterdiğin, poz verdiğin, sözde destek olduğun o takım nerede? Bolu Belediyespor’a kayıtlı 3500 tane lisanslı sporcunun vebali senin üzerinde. Az kaldı gün geliyor, emaneti senden geri alacağız. Sen bir başarısızlık abidesesin!

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.