SON DAKİKA

SORU ŞU? TANJU ÖZCAN MİTİNGE DAVET EDİLECEK Mİ?

14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimine bir hafta kalırken, Salı günü Bolu'ya gelecek olan Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte İmamoğlu ve Yavaş'ın da katılacağı bu mitingde Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan kürsüde yer alacak mı?

Özel Haber
SORU ŞU? TANJU ÖZCAN MİTİNGE DAVET EDİLECEK Mİ?
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

CHP Yüksek Disiplin Kurulu tarafından 1 yıl geçici ihraçla cezalandırılan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan geçtiğimiz günlerde Bolu'da miting düzenleyen İYİ Parti lideri Meral Akşener'i yalnız bırakmamış kürsüden Akşener ile Boluluları selamlamıştı.   Salı Günü Bolu'da büyük bir miting düzenleyecek olan  Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile seçilmeleri halinde Cumhurbaşkanı yardımcısı olacak olan Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'la Tanju Özcan'ın bir araya gelip gelmeyecekleri, miting için kürsüye davet edilip edilmeyeceği bilinmiyor.  

Özcan 1 yıl geçici ihraçla partiden uzaklaştırılmasına rağmen yaklaşan seçimler öncesi Millet İttifakı için ilçe ilçe gezerken, en son İYİ Parti lideri Meral Akşener'in mitinginde yer almış, eski dostu Memleket Partisi Lideri Muharrem İnce'yi ise Belediye balkonundan takip etmişti. 

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.