SON DAKİKA

SÖNMEZEL KAYMAKAM ADAYI OLARAK GÖREVE BAŞLADI

Uzun süredir Ak Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın'ın danışmanlığı yapan Taha Furkan Sönmezel Mülki İdare Amiri sıfatıyla Zonguldak Valiliği emrinde görevine başladı.

SÖNMEZEL KAYMAKAM ADAYI OLARAK GÖREVE BAŞLADI
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Atanması ile ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Sönmezel şunları paylaştı: 

Evvel Bismillah ve bu bir Fatiha'dır diyerek sözlerime başlarken; gurur ve onurun, hüzün ve hasretle birleştiği bir anı yaşıyorum. 2018 yılında başladığım memuriyet hayatına, İçişleri Bakanlığımızca 16 Ekim 2022 tarihinde yapılan ve 200 kişilik kontenjan açılan Kaymakam Adaylığı yazılı sınavını, sınava katılan 20.000 kişiden 117. olarak bileğimin hakkıyla kazanmak nasip oldu, hamdolsun. 17.05.2023 tarihi itibarıyla İçişleri Bakanımız Sn. Süleyman Soylu'nun olurlarıyla Mülki İdare Amiri sıfatıyla Zonguldak ili Valiliği emrinde göreve başlıyor, devletimize, milletimize ve bayrağımıza din-ü devlet, mülk-ü milllet anlayışıyla Kaymakam olarak hizmet edecek olmanın haklı gururunu yaşıyorum. Bu vesileyle özellikle sınav sürecinde ve hayatımın her anında desteklerini esirgemeyen anne ve babama, eşime, evladıma, yıllardır teşrik-i mesaide bulunarak yol yürüdüğümüz Milletvekilimiz Sn. Arzu Aydın'a, ekip arkadaşlarıma ve kıymetli dostlarıma şükranlarımı sunuyorum. Emek, gurur, onur ve liyakatın bir nişanesi olan bu zorlu yolculuk sonunda, her mahallesinde bir anım olan çok sevdiğim memleketim Bolu'dan ayrılıyorum. Ancak bir Bolulu olarak, evladınız olarak, tüm hemşehrilerimize gittiğimiz her yerde kapımız sonuna kadar açık olmaya devam edecek. Elbette Kaymakamlık mesleği ehemmiyeti yüksek; adalet, feraset, basiret, alçak gönüllülük ve vatan sevgisi gibi pek çok hususun en derinden hissedildiği kutsal bir vazifedir. Sorumluluğumuzun ağır olduğunun farkındayız ve bu amaçla ülkemiz için 7-24 mesaiye durmaksızın devam edeceğiz. Bu vesileyle tüm gönül dostlarımızı saygıyla selamlıyor, büyüklerimin ellerinden öpüyor, hakkınızı helal etmenizi istiyorum. Allah'a emanet olun.

Bir 1 kişi ve şunu diyen bir yazı '1 T.C. ZONGULDAK VALİLI' görseli olabilir
YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.