SON DAKİKA

SİLAHLI YAĞMA SUÇUNDAN ARANAN ŞAHISLAR YAKAYI ELE VERDİ

Bolu’da silahlı yağma suçundan aranan ve 15 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan 3 kişi, jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

SİLAHLI YAĞMA SUÇUNDAN ARANAN ŞAHISLAR YAKAYI ELE VERDİ
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Bolu İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışma başlatıldı. Yapılan çalışmalarda 15 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan 3 kişinin izine rastlandı. Silahlı yağma suçundan 15 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan Ş.Y., M.K. ve M.U., jandarma ekipleri tarafından saklandıkları adreste kıskıvrak yakalandı. Adliyeye sevk edilen 3 kişi, tutuklanarak cezaevine sevk edildi.

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

1 yorum yapılmış

  • Berat (2 ay önce)
    İyide o Kukumav Bolu'-nun Kukumav'-ı değerli hocam onu nereye götürdünüz siz..Bolu doğal yaşamı koruma kurulunun bundan haberi varmı!? Her ne ise o kurumun adı..Bugün Kukumavına sahip çıkamayanların elinden yarın koca Bolu dağını alırlarda haberleri bile olmaz!? 😉....
    0
    0
    Cevapla