SON DAKİKA

SEBEN'DE BAŞKAN OTURAKDAŞ GÖREVİNE TÖRENLE BAŞLADI

Cumhuriyet Halk Partisinin 48 yıl sonra yeniden göreve başladığı Seben’de belediye başkanı seçilen Uygar Oturakdaş, mazbatasını aldı. Oturaktaş daha sonra Seben Belediyesinde düzenlenen törenle yeni görevine başladı.

SEBEN'DE BAŞKAN OTURAKDAŞ GÖREVİNE TÖRENLE BAŞLADI
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Seben’de 2024 Mahalli İdareler seçimleri sonucunda, yüzde 52 oy oranına ulaşan Cumhuriyet Halk Partisi Seben Belediye Başkanı Uygar Oturakdaş, yeni belediye başkanı olarak seçildi. Seben’de 48 yıl sonra Cumhuriyet Halk Partisinin zaferiyle göreve başlayan Oturakdaş, Bolu Adliyesinden belediye başkanlığı mazbatasını aldıktan sonra Seben Belediyesinde düzenlenen törenle yeni görevine başladı. Sebenli vatandaşların yoğun bir katılım gösterdiği törende bir konuşma yapan Seben Belediye Başkanı Uygar Oturakdaş kendilerine destek veren tüm Sebenlilere teşekkür ederek, artık Seben'de herkes için çalışacağını verilen bu göreve layık olacağını belirtti. 

Haberi videomuzdan izleyebilirsiniz…

Bir 6 kişi görseli olabilir
Bir 7 kişi görseli olabilir
YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.