SON DAKİKA

POSMAC DURUYOR, NABY VURUYOR!

Boluspor yavaş yavaş play-of grubunda yerini sağlamlaştırırken goller savunmanın önemli oyuncuları Naby ve Posmac'tan gelmeye devam ediyor. İki stoper kritik maçlarda sahne alarak sayısal anlamda da Boluspor'a puan kazandırmaya devam ediyorlar.

POSMAC DURUYOR, NABY VURUYOR!
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Ekibimizin en golcü isimleri Posmac ve Naby Oulare en önemli maçlarda attıkları goller ile Boluspor'a puan kazndırmaya devam ediyorlar. 2-3 haftadır suskun stoper golü Posmac bu haftada defansta nemli hamleler yaparken bu kez sahneye Naby Oulara çıktı. Yıldız oyuncumuz 50. dakikada duran topta Boluspor'a 3 puanı kazandıran golü kaydederken, asist Tunahan Çiçek'ten geldi. Taklacı Naby bu maçalr birlikte ligdeki 4. golünü kaydetti.ve Posmac'ı yakaladı. 

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.