SON DAKİKA

ÖZCAN'DAN RAKİPLERİNİN SEÇİM SÜREÇLERİ İLE İLGİLİ AÇIKLAMALAR

Bolu Belediye Başkanı ve CHP’nin adayı Tanju Özcan düzenlediği basın toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu.

ÖZCAN'DAN RAKİPLERİNİN SEÇİM SÜREÇLERİ İLE İLGİLİ AÇIKLAMALAR
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Belediyenin çalışmalarının devam ettiğini belirterek yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Özcan, seçim sürecini de değerlendirdi. 31 Mart'ta yapılacak olan Yerel Seçimler ilgili de konuşan Özcan AK Parti’nin adayı Muhammed Emin Demirkol için “Temiz çalışma yürütüyor.” ifadesini kullanırken, MHP’nin Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak için gittikleri yerlerde bir başka adayı karalamaya çalıştıklarını söyledi. 

Başkan Özcan yaptığı açıklamada “Maalesef aynı şeyi MHP’nin adayı İlhan Durak için söyleyemeyeceğim. Gittikleri yerlerde çok çirkin ifadeler kullandıkları kulağımıza geliyor. Buradan bir ağabeyi olarak kendilerini uyarıyorum. Yapacaklarını anlatsın, başka bir adayı karalamaya çalışmasın.” dedi. 

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın basın toplantısnı videomuzdan izleyebilirisniz.  

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.