SON DAKİKA

ÖZCAN'DAN KARAYOLLARINA "GÜNEY ÇEVRE YOLU NEDEN AÇILMIYOR?"

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Güney Çevre Yolu’nun tamamlanmasına rağmen trafiğe açılmamasını eleştirdi. Özcan, Karayolları tarafından yapılan yolla ilgili “Bu yol bizim tarafımızdan yapılmadı, açmayan da biz değiliz. Ama bir an önce bu yolun açılmasını temenni ediyorum.” dedi.

ÖZCAN'DAN KARAYOLLARINA
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Bolu’da Güney Çevre Yolu olarak bilinen 2,9 kilometre uzunluğundaki yol, hazır olmasına rağmen Karayolları tarafından araç trafiğine kapalı tutuluyor. 
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, beton bariyerler ile kapatılan yolda açıklama yaptı.
“Yolu Bolu Belediyesi değil, Karayolları yaptı”
Yoğun itirazlar sonucu kotu düşürülen yolun bitmesine rağmen hala kapalı tutulmasını eleştiren Özcan, “Değerli Bolulular burası Mudurnu yolu ile D-100 karayolunu birbirine bağlayan ve Karayolları tarafından imal edilen, geçmişte Çevre Yolu olarak planlanmış ama bizim, vatandaşlarımızın itirazı sonucu kotu düşürülerek imal edilmiş bağlantı yolu. Bu yol uzun süre önce bitti. Ancak Karayolları her nedense yolun kullanımı beton bariyerlerle engelliyor.” dedi. 


Kapalı olan yol hakkında asılsız söylentiler duyduğunu kaydeden Özcan, “Şimdi yanlış da bir bilgi var. Vatandaşımız diyor ki; Bolu Belediyesi yolu yaptı ancak açmak için seçim dönemini bekliyor. Hayır, böyle bir şey yok. Sağ olsunlar yolu Karayolları yaptı ancak hangi gerekçe ile açılmadığını ben de bilmiyorum.” diye konuştu. 
“Bu yolun üniversite yolundaki trafiği rahatlatmasını ümit ediyorum”
Özcan yolun trafiğe açılmasının önemine de değinerek, şunları söyledi:
“Bu yol bizim için de çok elzem bir yol. Niye elzem? Bu yolun paralelinde yani batısında üniversite yolumuz var ve trafiği yoğun oluyor. En azından ağır vasıtaları tamamen buraya yönlendirmek suretiyle ki emniyetle de anlaştık, biz üniversite yolunda trafiğin rahatlamasını ümit ediyoruz. Tekrar söylüyorum bu yol bizim tarafımızdan yapılmadı, açmayan da biz değiliz. Ama bir an önce bu yolun açılmasını temenni ediyorum.”

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.