SON DAKİKA

ÖZCAN KARAYOLLARINI SUÇLAMIŞTI, GÜNER 2019'DAN BİR VİDEO İLE CEVAP VERDİ

Geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından Karayolları'na "Bu yol bizim tarafımızdan yapılmadı, açmayan da biz değiliz. Ama bir an önce bu yolun açılmasını temenni ediyorum” diyen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın bu açıklamasına ve yayınladığı videoya karşı AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner'den yine açıklamalı ve videolu bir cevap geldi. Güner'in paylaştığı videoda açılmayan bu yol için başkan Tanju Özcan'ın yıllar önce "O yol ben belediye başkanı olduğum sürece ilerlemeyecek" dediği ortaya çıktı.

ÖZCAN KARAYOLLARINI SUÇLAMIŞTI, GÜNER 2019'DAN BİR VİDEO İLE CEVAP VERDİ
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner'in yayınladığı videoda geçtiğimiz gün "Bu yol bizim tarafımızdan yapılmadı, açmayan da biz değiliz. Ama bir an önce bu yolun açılmasını temenni ediyorum” dediği Güney Çevre yolu için başkan Tanju Özcan'ın yıllar önce “Ben şunu açık olarak söyledim. Bu yolun ilerlemesini istemiyorum. Ben açmıyorum açamıyorum. Açmak istemiyorum. O yol ben belediye başkanı olduğum sürece ilerlemeyecek” dediği ortaya çıktı.   

Ak Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner ise yaptığı paylaşımda “Şaşırdık mı? Hayır..!!! Günün koşullarına göre hareket eden, rüzgârgülü gibi davranan Tanju Özcan yine yanlış bilgilerle manipülasyonuna kendince sergilediği siyaset oyununa devam ediyor. Dün kapatırım bugün ise neden açılmıyor dediği yolla ilgili asıl gerçek şudur” dedi ve bu videoyu paylaştı: 

Bu yol ben Belediye Başkanı olduğum sürece açılmayacak diyen Başkan Tanju Özcan'ın 21 Kasım 2019'da Bolu Gündem Gazetesine Güney Çevre Yolu ile verdiği röportaj için tıklayın… 

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.