SON DAKİKA

NÜFUS MÜDÜRLÜĞÜ HAFTA SONU AÇIK

Bolu Valiliği yaptığı açıklamayla 13-14 Mayıs günlerinde İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğünün açık olacağını bildirdi. 14 Mayıs seçimleri nedeniyle vatandaşların sorun yaşamaması adına Müdürlük iki gün boyunca açık tutulacak.

NÜFUS MÜDÜRLÜĞÜ HAFTA SONU AÇIK
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

14 Mayıs seçimlerinde oy kullanacak vatandaşların Kimlik Kartı ve nüfus kayıt örneği taleplerine karşı sorun yaşamaması adına İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü hafta sonu boyunca mesai yapacak.  

RANDEVU ALMADAN İŞLEM YAPILACAK 

Konuyla ilgili Bolu Valiliğinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28.Dönem Milletvekili Genel Seçimi dolayısıyla Bolu İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü ve İlçe Nüfus Müdürlüklerimiz 13-14 Mayıs’ta açık olacaktır. işlemler, randevusuz olarak yapılacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.