SON DAKİKA

MUTLULUĞU OBJEKTİFLERE TAŞIYORLAR

İz Creative Production mutlulukları objektiflere taşımaya başladı. Özel günleri, özel anları çektikleri fotoğraflar ve hazırladıkları kliplerle ölümsüzleştiren İz Creative Production düğün fotoğrafçılığının yanı sıra canlı yayın sistemleri ile de bir çok alanda faaliyet gösteriyor.

MUTLULUĞU OBJEKTİFLERE TAŞIYORLAR
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Düğün, Nişan, Kına, Sünnet, Dış Çekim, Yıl Sonu Balosu, Mezuniyet Törenleri, okul video kamera ve fotoğraf çekimleri, Drone çekimleri, açılış, toplantı, seminer ve tüm orgzanizasyonları bünyesinde barındırıyor.  

Yapılan video çekimlerini istediği taktirde isteğe bağlı sosyal medyadan canlı yayınlayabilen “İz Creative Production” kısa zamanda Bolu'da çıtayı yükseltti.  Profesyonel ekibi ile tüm organizasyonları ve mutlulukları objektiflere taşımayı başaran “İz Creative Production” a 0538 700 09 20'den ulaşabiliyorsunuz…   

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.