SON DAKİKA

MENGEN GASTRONOMİ VE AŞÇILIK MESLEK YÜKSEKOKULU AÇILIYOR

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Mengen Gastronomi ve Aşçılık Meslek Yüksekokulu 1 Haziran 2023 Perşembe günü resmi olarak açılacak. Resmi açılışın yapılacağı programa İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal’ında katılması bekleniyor.

Özel Haber
MENGEN GASTRONOMİ VE AŞÇILIK MESLEK YÜKSEKOKULU AÇILIYOR
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

İzzet Baysal Vakfı tarafından Mengen İlçemize kazandırılan Mengen Gastronomi ve Aşçılık Meslek Yüksekokulu 1 Haziran’da resmi olarak açılacak. Dün itibariyle eski okuldan yeni kampüse taşınmaya başlayan çalışanlar yeni kampüste odalarına yerleşmeye başladı. Kampüs çalışanlarından edinilen bilgilere göre bir kaç gün içinde tamamen taşınma işlemlerinin biteceği şuanda temizlik ve ofislere yerleşme işlemlerinin yapıldığı ifade edildi.

AHMET BAYSAL DAVET EDİLDİ   

2018 yılında temeli atılan ve ülke genelinde yaşanan covid-19 nedeniyle inşaatın tamamlanması aksamalara neden olmuştu. Ara dönemde taşınması beklenilirken, firmanın eksiklikleri tamamlaması uzun sürünce taşınma işlemleri ilkbahara kalmıştı. Firmanın kampüsü teslim etmesiyle birlikte, Öğretim görevlileri, çalışanlar ve öğrenciler yeni kampüse geçmeye başladı. 1 Haziran Perşembe günü resmi açılışı yapılacak olan İzzet Baysal Üniversitesi Mengen Gastronomi ve Aşçılık Meslek Yüksekokulu açılışına, yapımında büyük katkıları bulunan İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal da davet edildi.

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.