SON DAKİKA

KÖTÜ PERFORMANS İÇİN SADECE O ÖZÜR DİLEDİ

Boluspor, son karşılaşmada Göztepe'ye 2-0 mağlup oldu. Bu mağlubiyetin ardından Boluspor'un yıldız futbolcusu Joel Kayamba, sosyal medya üzerinden taraftara özür mesajı yayınladı.

KÖTÜ PERFORMANS İÇİN SADECE O ÖZÜR DİLEDİ
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Karşılaşmada beklentilerin altında bir performans sergileyen Boluspor, taraftarın tepkisini çekti. Bu tepkilere sessiz kalmayan Joel Kayamba, sosyal medya hesabından taraftarın duygularını anladığını ve kendilerinin de aynı şekilde hissettiğini belirtti. Kayamba, "Saygınızı hak edecek futbol oynamadık. Kötü bir performans sergiledik ama bu durumu telafi edeceğimize inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Boluspor'un yıldız futbolcusu, taraftarın desteğine her zamankinden daha çok ihtiyaç duyduklarını belirterek, "Birlikte bu zor dönemi aşacağımıza inanıyorum. Sizlere bu süreçte daha çok ihtiyaç duyuyoruz" dedi.

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.