SON DAKİKA

KOLTUĞU 11 İLDEKİ ÇOCUKLAR İÇİNDE DEVRALDILAR

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm yurtta okullar, belediyeler ve sivil toplum kuruluşlarının düzenlediği çeşitli etkinliklerle coşkuyla kutlandı

Özel Haber
KOLTUĞU 11 İLDEKİ ÇOCUKLAR İÇİNDE DEVRALDILAR
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Bugünle özdeşleşen makam sahiplerinin koltuklarını miniklere devretmesi geleneği de devam etti. Bir çok valilik ve belediye başkanlığı koltuğu 1 günlüğüne el değiştirirken, Seben Kaymakamlığında da çok anlamlı koltuk değişmi vardı. 

DEPREM FELAKETİ UNUTULMADI

Seben Kaymakamı Tuğçe Orhan bugüne özel minik kaymakamlar İskender Güngör ve Zülal Arslan’a koltuğunu devretti. İki minik kaymakamlar bugüne özel olarak 06 Şubat'ta yaşanan deprem sonrası 11 ildeki depremzede çocuklar için  koltuğu devraldılar. 11 ilin adının yer aldığı kağıtlar kayamakam masasındaki yerini alırken, asrın felakati unutulmadı. 

Kaymakam Tuğçe Orhan ise yaptığı açıklamada “Sayın Kaymakamımız İskender GÜNGÖR ve Sayın Kaymakamımız Zülal ARSLAN’a kabulleri için şükranlarımı sunar, saygılarımı arz ederim. Gazi Meclisimizin açılışının 103.yılı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ü,tüm şehit ve gazilerimizi minnetle yâd ediyorum” dedi. 

Resim
Resim
YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.