SON DAKİKA

"KOCAELİ CUP"TA BOLULULAR FIRTINA GİBİ. 2'DE 2 YAPTILAR

Büyükşehir tarafından organize edilen 2. Hemşeri Dernekleri Arası Futbol Turnuvası ‘’Hemşeri Cup’’ başladı. Kocaeli Bolulular Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği 2'de 2 yaparak gruptan çıkmayı garantiledi.

A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen ve 28 ilin derneklerinin katıldığı 2. Hemşeri Dernekleri Arası Futbol Turnuvası ‘’Hemşeri Cup’’, Doğu Kışla Tesisleri’nde başladı. Kocaeli Büyükşehir, il genelindeki hemşeri derneklerinin tanışıp kaynaşması amacıyla futbol turnuvası düzenledi. Türkiye’nin mozaiği olan ve Kocaeli’de yaşayan farklı illerin vatandaşları yeşil sahada buluştu. Sivil Toplum Kuruluşları İle İlişkiler Dairesi Başkanlığı’nın organize ettiği turnuvaya 28 hemşeri derneği takım çıkardı.

TEMSİLCİMİZ GRPTAN ÇIKMAYI GARANTİLEDİ

G grubunda yer alan Kocaeli Bolulular Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği, Kahramanmaraş Kültürünü Tanıtma Eğitim Kültür Ve Dayanışma Derneğini 6-1, Kocaeli Adıyamanlılar Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneğini'de 2-1 yenerek gruptan çıkmayı garantiledi. Temsilcimiz gruptaki son maçını Kocaeli Yozgatlılar Federasyonu ile oynayacak.  

Dernek tarafından yapılan açıklamada “Hemşehri Cup turnuvası 2.maçımızı bugün oynadık,takımımızı yağmur çamur demeden desteklemeye gelen, arayıp tebrik eden tüm hemşehrilerimize çok teşekkür ederiz. Canla Başla mücadele eden takımımıza, teknik direktörümüz Fahri Yıldırım ve kaptanımız Metin Demir’i tebrik ederiz. Bu yolun sonu şampiyonluk olsun inşallah. Ayrıca taraftarımıza ikram sponsoru olan Ecrin Tesisat sahibi Ramazan Bayraktar’a teşekkür ederiz.” ifadelerine yer verildi. 


 

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

1 yorum yapılmış

  • Ayhan Ceyhan (21 saat önce)
    Başla mücadele eden takımımıza, teknik direktörümüz Fahri Yıldırım ve kaptanımız Metin Demir’i tebrik ederiz başarılarınız daim olsun
    0
    0
    Cevapla