SON DAKİKA

KADIN MUHTARA DOĞUM GÜNÜNDE ÇÖP CEZASI

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Umutkent Mahallesi Muhtarı Nuray Akmaz’a sorumluluk alanındaki parkta tespit edilen çöp nedeniyle ceza kesildiğini duyurdu.

KADIN MUHTARA DOĞUM GÜNÜNDE ÇÖP CEZASI
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Bolu Belediyesi, çevreyi kirletenlere yönelik idari yaptırımlarını kararlılıkla sürdürüyor. 
Umutkent Mahallesi’nde bir parkta tespit edilen çöp nedeniyle, Umutkent Mahallesi Muhtarı Nuray Akmaz’a cezai işlem uygulandı. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, aynı zamanda doğum günü olan Akmaz’a cezasını tebliğ etti ardından pasta ile doğum gününü kutladı.
“Hassasiyetimizi kendisiyle paylaştık”
O anları sosyal medya hesaplarından paylaşan Özcan, “Ben muhtarlarımıza tembih etmiştim, sorumluluk alanınızda bulunan parklarınızda çöp görürsem cezayı keserim diye.  Umutkent Mahallesi muhtarımız Nuray Akmaz’a sorumlu olduğu parkta çöp olduğundan dolayı cezasını kestik. Aynı zamanda da bu temizlik işindeki hassasiyetimizi aynen koruduğumuzu kendisiyle paylaştık. Sonra da doğum günü olduğunu öğrendim ve onu kutladık.” ifadelerini kullandı.

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.