SON DAKİKA

İLHAN DURAK'TAN TANJU ÖZCAN'A GÖNDERME

Akşam saatlerinde CHP’nin Bolu Belediye Başkan adaylığı resmen açıklanan Tanju Özcan X’de (Twitter'de) daha önce yaptığı bir açıklama ile ülke gündemine oturdu. Başkan Özcan'ın genel seçimler öncesi yaptığı videolu açıklama tekrar gündeme gelirken binlerce kez retweet aldı.

İLHAN DURAK'TAN TANJU ÖZCAN'A GÖNDERME
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

 Bolu Belediye Başkan Tanju Özcan'ın genel seçimler öncesi ulusal bir kanalda yaptığı açıklamada “Hayatımda hiç kıvırmadım. Erdoğan 2023’te bir daha seçilirse -seçileceğine şu kadar inanmıyorum- 2024 yılında seçilme şansım %100 de olsa Bolu Belediye Başkanlığına aday olmayacağım” demişti. Bu videoyu alıntılayarak bir açıklama yapan MHP Bolu İl Başkanı İlhan Durak  “Tebrikler Tanju Özcan X’de (Twitter) Ülke Gündemine Girmeyi Başardın” dedi. 

Özcan'ın kesin adaylığı sonrası Bolu siyasetinin önümüzdeki günlerde diğer adaylarında açıklanması ile hareketlenmesi bekleniyor.   

İŞTE MHP BOLU İL BAŞKANI İLHAN DURAK'IN O PAYLAŞIMI

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.